Home » Workshops volwassenen

Internationale vrouwendag - schilderworkshop - 8 maart

Zondag 8 maart 2020: 14:00-16:00 uur

Kunst aan de Slinger, Kunsthuis Houten, de Slinger 2.

Kosten: €30 

Doe mee aan de viering van Internationale Vrouwendag door deel te nemen aan een schilderworkshop met gemengde technieken op doek. Schilderervaring is niet nodig. Deelname kost €30 en de opbrengst gaat volledig naar Cordaid Memisa, voor de verbetering van de veiligheid van zwangere vrouwen in Oeganda: www.cordaidmemisa.nl. Om aan te melden stuur een e-mail naar olivia_o_keeffe@hotmail.com.

Acrylgiettechniek workshops

- Datum in overleg  (minimaal 5 deelnemers)

Acrylgiettechniek is wereldwijd een grote trend. In deze workshop leer je gieten met acrylverf met diverse additieven toegevoegd. Deze additieven, o.a. siliconenolie en Floetrol, zorgen voor heel bijzondere effecten in de verf. Je hoeft niet te kunnen schilderen om tot fantastische resultaten te komen. Er ontstaan bijzondere structuren en cellen door de juiste combinatie van toevoegingen. De flip-cup, dirty pour en de swipe techniek worden gedemonstreerd. Je krijgt de kans om op twee 3D doeken te gieten. Om je aan te melden voor één van de onderstaande workshops stuur een e-mail naar olivia_o_keeffe@hotmail.com.

Kosten:75 inclusief schilderpakket twv. 40 (incl. 500ml Floetrol, 2x 3D doeken (30x40cm), 360ml acrylverf, siliconenolie, mengbekers en roerstokjes). Ook is er thee/koffie en iets lekkers inbegrepen.